bodysculptor

Bodysculptor: wat is het ?

Het is eerst en vooral een afslankende techniek.
De therapie combineert de efficiŽntie van lage frequentiegolven (ELF of extreme low frequency, <100Hz ) met de weldaden van een lichamelijke drainage door micropressie.

Deze golven zijn absoluut onschadelijk voor de huid en het lichaam.

Bodysculptor laat toe om op een selectieve manier de vetmassa te verminderen.

De specifieke golflengte stimuleert namelijk de biologische mechanismen van de lipolyse (ons natuurlijk vetverbrandingssysteem). Door de biomagnetische golven van de BodySculptor exCell+ worden de vrije vetzuren in de vetcellen (de adipocyten) progressief vrijgemaakt, afgescheiden en verwijderd door een efficiŽnte drainage.

BodySculptor: voor welke lichaamszones?

Bodysculptor werkt zeer gericht en geconcentreerd op alle probleemzones maar kan ook elke probleemzone gelijktijdig behandelen. Volgens de persoonlijk behoeften zal de BodySculptor exCell+ inwerken op zowelÖ

- GELAAT - ARM - KNIE - KUIT - TAILLE - HEUPEN - DIJEN Ė
 


 

Klinische test gerealiseerd door Dokter B. Pavie, (nov. 2006)

36 vrouwen namen deel aan een klinischestudie die eruit bestond het vetreducerend en lipodrainerend effect van de BodySculptor exCell+ te testen, dit na 12 behandelingen.
De vrouwen ondergingen gedurende 6 weken, 2 keer per week een behandeling van 30 minuten of meer.

Deze kuur werd gevolgd door vrijwilligers met een lokale disproportie of een algemeen overgewicht. De vrijwilligers werden niet onderworpen aan specifieke voedingsrichtlijnen.

Het gemiddelde BMI was tijdens de kuur geŽvolueerd van 28,4 naar 26,6. Met een gemiddeld gewichtsverlies van 4,8 kg waarvan 4,1 kg vetmassa.

DUS:

- 6,2 % gewicht

-12,4 % Vetmassa


BodySculptor: kan deze techniek een oplossing bieden voor verslapte huid?

Vanaf een bepaalde leeftijd begint de huid te verslappen, het lichaam verliest haar silhouet (vorm) en kleine uitzakkingen verschijnen Ö

Inderdaad, niemand ontsnapt aan het fenomeen van verslapte huid, zowel slanke als minder slanke vrouwen. De levensstijl speelt hierin een belangrijke rol maar ook veelvuldig diŽten, gebrek aan sport en beweging, zwangerschap en een tekort aan hydratatie zijn belangrijke factoren die de collageen- en elastinevezels ondermijnen.
Deze staan in voor de huidspanning en textuur. Een kuur met de BodySculptor exCell+ verbetert de elasticiteit en zorgt voor een strakkere huid. Daarom is deze techniek ook aangewezen voor vrouwen die enkel op zoek zijn naar huidversteviging. Bodysculptor biedt hen een duidelijke verbetering van de kwaliteit ťn de vorm van de huid en dit zowel op het niveau van het lichaam als van het gelaat, kin en nek.
Een medische studie verricht op 22 vrouwen, die een kuur van 12 behandelingen met de BodySculptor exCell+ gedaan hebben, toonde aan dat 100% van hen een duidelijke versteviging van het lichaam hadden en bij 36% van hen was deze versteviging erg indrukwekkend.

BodySculptor : voor wie?

Dit is dŤ oplossing om af te slanken.
En bovendien gericht op alle lichaamszones.
Het is dus uitermate geschikt voor vrouwen maar tevens voor mannen.
Op leeftijd staat geen grens, de resultaten zijn overtuigend.
Er is geen enkel onwenselijk neveneffect, ook niet voor personen op hogere leeftijd of met problemen van metabolische aard.

 

De Bodysculptor is ook bijzonder gunstig voor de gezondheid...
Deze therapie zorgt voor een aanzienlijke reductie
van vetmassa rond orgaanweefsel en
van de  intramusculaire triglyceriden