workshop huidverzoging

 

Workshop huidverzorging, leer je huid kennen

De behoeften van de huid veranderen per seizoen en naarmate u ouder wordt, onder invloed van hormonale schommelingen, uw voedingspatroon en levensstijl. Veel mensen hebben problemen om hun eigen huid goed te verzorgen en weten ook eigenlijk niet wat nu wel en wat nu niet juist is bij de verschillende huidtypes.

In deze workshop gaan we dieper in op de huidverzorging. Je leert waarom huidverzorging zo ontzettend belangrijk is en hoe je dat op jouw manier het beste kunt toepassen

Maak samen met vriendinnen of collegaĺs kennis met de fijne kneepjes van huidverzorging en geniet van een leerzame en gezellige avond onder het genot van een hapje en een drankje.

Met behulp van alle Germaine de Capuccini producten en onder professionele begeleiding leert u stap voor stap hoe u uw huid kunt verzorgen, ze in optimale conditie kan krijgen Ún behouden. Tevens leert en ervaart u waarom een goede huidverzorging zo belangrijk is.  

Duur: +/- 2,5 u     Prijs: Ç 25 p.p.


De workshops worden gegeven aan minimaal 3 en maximaal 6 personen. Ik vind het immers belangrijk om iedere cursist persoonlijk te k
unnen adviseren.